Συχνές ερωτήσεις για τα SMS


Για να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες μας και να στείλετε SMS χρειάζεται να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό, κάνοντας εγγραφή εδώ .
Στη συνέχεια, αφού αγοράσετε credits, μπορείτε να πραγματοποιήσετε την πρώτη σας καμπάνια SMS.

Τα credits είναι οι μονάδες που χρειάζεται να αγοράσετε για να μπορέσετε να αγοράσετε οποιαδήποτε από τις υπηρεσίες που προσφέρουμε.

Όχι, τα credits δεν λήγουν! Οπότε αν αγοράσετε περισσότερα, θα επωφεληθείτε από τις εκπτώσεις που παρέχουμε.

Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αλφαριθμητικό αποστολέα έως 11 λατινικών χαρακτήρων ή αριθμητικό αποστολέα έως 16 ψηφίων.

Ναι, για κάθε SMS που στέλνετε θα λαμβάνετε αναφορά παράδοσης.

Ναι, μπορείτε να δημιουργήσετε μια καμπάνια και να προκαθορίσετε την ώρα και την ημέρα που θα ξεκινήσει η αποστολή των μηνυμάτων.

Οι παραλήπτες αυτών το μηνυμάτων ενδεχομένως να είχαν κλειστό το κινητό τους ή να βρίσκονταν εκτός δικτύου, την ώρα που έγινε απόπειρα να τους παραδοθεί το μήνυμα. Το SMS αποθηκεύεται τοπικά και θα γίνονται προσπάθειες παράδοσης για τις επόμενες 48 ώρες.

Ναι, η χρέωση γίνεται κανονικά, διότι έχει γίνει προσπάθεια παράδοσης του μηνύματος από το σύστημα μας. Έχετε όμως τη δυνατότητα να αφαιρέσετε από τις λίστες, τα τηλέφωνα που γίνονται επανειλημμένως not delivered, μέσω του Καθαρισμού Λίστας.

Στείλτε SMS από οποιοδήποτε PC, email ή εφαρμογή
Web to SMS | HTTP API | Email to SMS

Προωθήστε Gmail, Hotmail ή άλλα emails με τη μορφή SMS στο κινητό σας τηλέφωνο
Λάβετε email μέσω SMS | Στείλτε email μέσω SMS
Τώρα μπορείτε να συνδυάσετε τις SMS ενέργειες με εντυπωσιακές Viber Καμπάνιες
Στείλτε Viber Καμπάνιες